CV Remco te Winkel

Mijn passie is overduidelijk het laten slagen van verandering door het scheppen van de juiste voorwaarden. Dit loopt als een rode draad door mijn jarenlange ervaring met portfolio-, project- programma- en lijnmanagement. Ik ben op mijn best als ik mag ontdekken hoe de theorie het beste in de praktijk gebracht kan worden. Als persoon ben ik betrouwbaar, vertrouwenwekkend en oprecht geïnteresseerd. Ik verschaf inzicht en overzicht. Ik ruim obstakels op, hou een spiegel voor en presenteer opties. Ik kan goed observeren en analyseren. Dit gebruik ik om organisaties en mijn collega’s beter te laten worden. Van nature ben ik een kennisdeler en nieuwsgierig naar de ander. Dit maakt dat ik anderen gemakkelijk mee krijg.

Ik woon samen in Kampen en mag erg genieten van deze historische stad. Zodra het kan bezoek ik samen met mijn partner ook musea buiten de stadsgrenzen. Daarnaast ben ik een groot domotica fan. Ik ben dan ook vaak in de weer te vinden met de nieuwste snufjes op het gebied van huisautomatisering, Linux servers en draadloze protocollen. In de schaarse tijd die overblijft onthaast ik met een kop eigen gebrande koffie

Kennis

PMO
Project Portfolio Management
Agile Portfolio Management
Change Management

Talen

NL
EN
FR
DU