Workshops Agile voor het PMO

Kennis krijg je door informatie toe te voegen. Wijsheid door informatie te verwijderen.

Raedtwinkel kan voor u de volgende workshops verzorgen:

Lean portfolio Management

Al langer zijn Lean principes doorgedrongen binnen het vakgebied Portfolio Management. Met de komst van Agile technieken als Scrum en de grootschalige toepassing ervan is de belangstelling ervoor stijgende. Maar wat zijn die principes precies en hoe pas je ze toe? In deze workshop leren de deelnemers de theorie achter begrippen als WSJF, Cost of Delay, Kanban en Flow kennen. Met deze kennis kan men vervolgens feilloos de slag maken naar het toepassen ervan binnen uw portfolio. Hierdoor maakt u maximaal gebruik van de aanwezige wendbaarheid en optimaliseert u waardecreatie door het realiseren van de juiste benefits, op het juiste moment en in de juiste volgorde.

In de de dagdeel sessie staan we niet alleen stil bij het opbouwen van een Lean Portfolio, maar ook hoe deze te managen. Hiervoor duiken we iets dieper in op veel gebruikte metrieken om de status en gezondheid van uw portoflio te kunnen meten. Juist in Agile omgevingen is veel informatie beschikbaar om optimaal te kunnen sturen.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland

Lessen van lean en agile voor persoonlijke effectiviteit

De beproefde principes uit het Lean en Agile gedachtengoed zijn ook toepasbaar op persoonlijk functioneren. Hoe kun je effectiever worden door het toepassen ervan. En hoe werkt dat eigenlijk precies? In deze workshop leren de deelnemers op een speelse en interactieve manier niet alleen de de theorie kennen én hoe deze toe te passen in hun eigen professionele omgeving. Geen droge theorie maar een constante stroom aan inzichten en praktische tips. En iedereen krijg het boekje Lenig mee naar huis om de theorie nog eens rustig in verhaalvorm na te kunnen lezen. Deze workshop is een must voor iedereen die de kracht van Lean en Agile wil toepasen op zijn dagelijkse werk.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland

Contact

Phone

06-22063341

Email

info[at]raedtwinkel.nl

Address

Kampen, Overijssel